Framträdanden

Framträdanden

Liljebacken live AnnelundViseversa sjöng sin rock- och discoshow för 200 personer när “Liljebacken live” i Annelund hade premiär.


Det blev en härlig kväll lördagen den 3 februari, med disco-

och rockmoves som publiken deltog i!

Solister, kör och musiker gav allt och det blev en fartfylld show! Det eminenta bandet bestod av Martin Holm, Simon Lindholm, Magnus Zetterqvist och Per Lundin. En fantastisk ljudtekniker hade vi med oss, nämligen Daniel Lundin! Under kvällen serverades god mat, kaffe och kaka! Det blev en lyckad kväll!


2018-02-03

Julkonsert med Anna-Lotta Larsson i Herrljunga kyrkaJulkonsert med Anna-Lotta Larsson


Svenska kyrkan i Herrljunga, eller Herrljunga pastorat, arrangerade 8 dec 2017 en julkonsert med med Anna-Lotta Larsson och Andreas Landegren tillsammans med Viseversa.

Det blev väldigt lyckad sammansättning. Det var ett bra samarbete och en lyckad julkonsert i fullsatt kyrka!


2017-12-08


Grantändning och julsånger på Hemgården i HerrljungaGrantändning och Hemgården


Den 2 dec sjöng på storgatan utanför Herrljunga hotell och konferens, vilket har blivit en tradition. Sångerna bestod av kända julsånger. Kören var fin och julig i röda luvor.


Innan grantändningen var kören på Hemgården och sjöng ett julprogram. Det var mycket uppskattat både av åhörare och kören själv. Kören fick även hjälp i sången av vissa i publiken!


2017-12-02


Konsert på kulturen i VårgårdaVÅRGÅRDA: Det blev stående ovationer för Gunhild Carling


och Herrljungakören Viseversa i Kulturen i lördags. Publiken stortrivdes under en kväll fylld av sväng, show, spex och


strålande sång
Kulturen i Vårgårda var fylld till sista plats när Viseversa inledde stämningsfullt med gospeln Just a closer  walk  with  thee.  Det  dröjde inte länge förrän Gunhild Carling gjorde entré – bland

publiken – med sin trombon och  satte  ordentlig fart på den  vanligtvis ganska lugna sången. Så  fortsatte  det  under 

kvällen. Kören,  Carling  och  hennes  band  släppte  loss 

ordentligt  i  gamla  kända  låtar, mest amerikansk jazz av

äldre datum. Massor av musiknostalgi, med andra ord.


2017-03-18

Happy Days 2016Viseversa fyllde Skölvene Bygdegård.


Årets Happy days hölls i Skölvene bygdegård till gästernas belåtelse, och snacka om stämning! Lokalen var fylld till sista plats, ca 230 personer fick möjlighter till att se årets HappyDays.Stämningen på topp, ljuset och ljudet var perfekt Viseversa uppträde med två set. 18 rocklåtar från 80-talet var på menyn. Kören fick ett otroligt publikstöd.

Vårkonsert på Kulturen i Vårgårda 2016Det var en enorm stämning på kulturen den 16/4 när Viseversa kom på besök tillsammans med Magnus Johansson och Ulf Esborn. Att stå i bakre raden i denna fantastiska kör är otroligt häftigt.
Happy Days 2015Happy Days 205 hölls i Skölvene bygdegård.


Stämningen var på topp!Lokalen var välfylld, ca 200 personer såg vår rockiga konsert! Den svartklädda kören rockade loss  rejält i 18 låtar under kvällen. På plats fanns en duktig ljudtekniker som såg till att ljuset var bra och att  ljudet var perfekt. Vi hade fyra duktiga musiker som bjöd på rockigt komp och såg till att det blev en härlig kväll!

info@viseversa.se

Copyright @ All Rights Reserved